Usko huviksesi: voit tehdä mitä ihmeellisimpiä asioita! Mietipä tuota lausetta hetki. Ihminen voi kyetä mitä ihmeellisimpiin suorituksiin mitä vaikeimmissa olosuhteissa. Hän voi saavuttaa suuremmoisia tuloksia toivottomissa tilanteissa.

Ihmiset pystyvät ihmeellisiin saavutuksiin. Itse asiassa ihmiset ovat ihmeellisiä. Joku asia voi mennä huonosti, mutta ihminen pystyy kääntämään sen hyväksi. Hän pystyy siihen. Ei ihminen tarvitse puutarhaa saadakseen puutarhan. Voit aloittaa siemenestä ja tehdä puutarhan itsellesi. Olet ihminen - et hiiri tai lepakko. Kun hiirelle antaa siemeniä, se syö ne.

Onnistumisia janoava ihminen kylvää siemenet. Ihminen pystyy muuttamaan siemenet puutarhaksi, velat omaisuudeksi, tyhjän joksikin, tappiot voitoksi, epäonnen onnistumiseksi. Älä todellakaan välitä siitä, mitä on tapahtunut. Katso mieluummin, mitä voit tehdä.

Olet ehkä ollut rahaton, se ei merkitse yhtään mitään. Mitä naapurisi ajattelevat ja sukulaisesi ovat sanoneet, se ei merkitse mitään. Sinä olet syntynyt onnistumaan.

Lähde: Tom Lundberg & Juhani Töytäri, Onnistujan pikkujättiläinen