SANAN VOIMA

Tiedätkö, että sinun sanasi on laki?

Tiedätkö, että siitä, mitä sinä sanot, vaikka vain puolihuolimattomastikin, tulee sinun todellisuutesi?

Olen aivan varma, että ihmiset olisivat paljon varovaisempia sanomisiensa suhteen, jos he olisivat tietoisia puhutun sanan Voimasta.

Katsos, jokainen sana, jonka sinä puhut tai kirjoitat, on vahvistus. Ja vahvistaminen tarkoittaa toteennäyttämistä. Vahvistaminen on sinun ajatustesi ilmentämistä aineellisessa muodossa.

Valitettavasti aivan liian monet ihmiset, ymmärtämättä sanojensa voimaa, vahvistavat puutetta, köyhyyttä, sairautta ja surullisuutta. Valittamalla ja julistamalla kurjuuttaan, he määräävät kohtalonsa ja luovat juuri sitä surkeutta, puutetta, kipua ja surua, mitä kohtaan he tuntevat niin suurta vastenmielisyyttä.

HALLITSE SANASI

Sinä olet ainoa ajattelija sinun aivoissasi. Sinä voit päättää juuri nyt, että otat hallintaasi omat sanasi, sekä kirjoitetut että puhutut. Siten sinä otat hallintaasi myös oman kohtalosi. Lopultakin sinä, eikä kukaan muu, olet vastuussa siitä, mitä suustasi ulos päästät. Kukaan ei voi pakottaa sinua puhumaan kielteisiä sanoja. Se on sinun päätettävissäsi. Jos siis tahdot muuttaa elämääsi, ota vastuu sanoistasi juuri nyt.

Kun tiedostat sanojen voiman, voit jo pian nähdä, miksi toisten ihmisten elämät ovat sellaisia kuin ovat. Kuuntele, mitä heillä on keskusteluissaan sanottavanaan. Se on hyvin paljastavaa. Ihmisillä, jotka valittavat koko ajan, jotka keskittyvät kurjuuteen, jotka aina vain voivottelevat ja vaikeroivat sitä, kuinka vaikeaa heidän elämänsä on, heillä todellakin on vaikea elämä. Heidän elämänsä on sellainen kuin he päättävät sen olevan.

Ne, jotka kuuluttavat iloaan, menestystään ja rakkauttaan, jotka puhuvat myönteisin sanoin, jotka päättävät, että hyviä asioita tapahtuu, he myös elävät iloista, menestyksekästä, mielen-

kiintoista ja rakkauden täyttämää elämää.

 

Onni on hetken hurma, eikä tule siitä mitä ihminen omistaa vaan siitä mitä hän on. Itse asiassa yksi onnen keskeisistä tekijöistä nouseekin kokonaan toiselta perustalta, anteliaisuudesta, ei siitä mitä saa haalituksi itselleen. Sisäiset aarteet ovat aina ulkoisia arvokkaampia. Ja ihminen voi olla onnellinen vaikka hän ei omistaisi mitään, tai jopa luopuisi kaikesta toisten hyväksi.

Ajatuksen voima on mahtava sekä hyvään että huonoon suuntaan.

Jos annamme negatiivisten ajatusten hallita mieltämme, toimintamme on sen mukaista. Ikivanha intialainen tarina vahvistaa tämän:

VALKOHÄNTÄINEN APINA

Jossain Intiassa on pieni kylä ja kylän keskellä puu. Puussa on pieni pullo ja pullossa ikuisen elämän vettä. Tippakin sitä vettä tuottaa ikuisen elämän.

On vain yksi ehto. Et saa ajatella valkohäntäistä apinaa nostaessasi pullon huulillesi. Ajattele mitä muuta tahansa, mutta älä valkohäntäistä apinaa. Jos sattuisit nimittäin ajattelemaan valkohäntäistä apinaa, ei juomalla olisi mitään tehoa.

Kannattaa luoda myönteisiä mielikuvia ja toiminnastammekin tulee myönteisiä. Mielikuvat ovat aina olleet ratkaisevassa asemassa voittajien elämässä.

Positiivinen itsetuntemus on hyvän itsetunnon, itseensä uskomisen merkittävin tekijä. Se tarkoittaa käytännössä itsensä näkemistä hyvänä, osaavana, kyvykkäänä ja lahjakkaana, yksinkertaisesti ainutlaatuisena persoonana. Me emme ole keitä tahansa vaan koko maailmankaikkeudessa jokainen on ainutlaatuinen olento. Kahta samanlaista ihmistä ei löydy. Edes identtiset kaksoset eivät ole samanlaisia.Ainutlaatuisuuden tiedostaminen on tärkeää koska olemme myös hyviä ja kyvykkäitä omalla ainutlaatuisella tavallamme. Tietäessämme omat vahvuutemme voimme kehittää niitä piirteitä itsessämme ja kasvaa voittajiksi.

 

Kun ajattelet että pystyt tai että et pysty, olet yhtä oikeassa.

Jokainen ihminen vaikuttaa elämäänsä. Ajatukset houkuttelevat olosuhteita ja luovat niitä. Kun ihminen muuttuu, hän vetää puoleensa uudenlaisia olosuhteita.

Kannattaa aloittaa mistä vain voi. Kun teet parhaasi kaikessa eteen tulevassa, tilaisuuksia alkaa tulla muuhunkin. Näin luodaan maine. Periaate tunnetaan nimellä maine.

Erilaiseen näkökulmaan ei tarvita tahdonvoimaa, itseluottamusta tai aivokirurgia. Tarvitaan vain rohkeutta ajatella uudella tavalla. Seuraavan kerran kun järkytyt muiden käytöksestä, muista, että närkästyksesi ei johdu niinkään ihmisistä kuin omista uskomuksistasi. Kaikki tuskaa tuottavat ajatukset ovat vain ajatuksia. Ajatuksen voi muuttaa.

Joku saattaa sanoa: “ Kun saavutan menestystä, lakkaan elämästä kuin rotta!” Väärin! Jotta menestyisit, sinun on alettava elää sitä todeksi nyt, sinun on koettava itsesi menestyjäksi.

Niin kauan kuin uskot, että jokin asia elämässäsi on katastrofi, se myös ilmenee katastrofina.

Jos haluat jotakin, anna se pois! Se mitä annat pois, pyrkii usein palaamaan luoksesi.

Ihmisellä on noin 50 000 ajatusta päivässä. Useimpien ajatukset ovat pääasiassa kielteisiä: “Minusta on tulossa lihava! Minulla on huono muisti. En pysty maksamaan laskujani! Minulta ei koskaan onnistu mikään.”

Kun ajatukset ovat enimmäkseen kielteisiä, millaiseen tiedostamattomaan käyttäytymiseen se johtaa? Enimmäkseen kielteiseen käyttäytymiseen - joka sabotoi elämäämme ja terveyttämme ilman että edes ajattelemme.

Älä vertaa kykyjäsi muiden kykyihin. Tee sitä mitä osaat tehdä. Hyväksy omat lahjakkuutesi. Täyttymys tulee siitä, että kehität omia lahjojasi, ei siitä että toivot itsellesi muiden lahjoja.

Et ole kiinni missään - et ole puu, olet ihminen!

Viisas ihminen elää toimien, ei ajatellen toimimista.

Tekeminen motivoi, ei tekemisen ajatteleminen. Toiminta innostaa, toiminta tuo esiin mahdollisuuksia. Anna palaa.

Jos teet aina samaa mitä ennenkin, saat myös aina samaa.

Elä tässä hetkessä. On mahdollista ajatella liikaa. Mitä vähemmän murehdit voittamista ja sitä mitä muut ajattelevat, sitä parempi on suorituksesi.

Mikään ei onnistu väkisin. Todellinen voima tulee rentoudesta. Voimaa on silloin eniten, kun et yritä osoittaa olevasi voimakas!

Säilytä maltti. Suuttumisesta ei ole koskaan mitään apua.

Älä vihaa vastapeluria - keskity omaan suoritukseesi! Asioiden ja ihmisten vihaaminen kuluttaa energiaa ja vie ajatukset pois pääasiasta.

Jos ajattelet, että maailma on sinua vastaan, se on sinua vastaan. Muitten syyttely on hyödytöntä. Heti kun päätät, että kaikki menee vikaan, kaikki myös menee vikaan.

Poikkeuksellinen suoritus on peräisin poikkeuksellisesta sitoutumisesta.

Urheilussa ja elämässä on keskityttävä siihen, mitä haluaa. Kun ajattelet sitä, mitä et halua tapahtuvan, se tapahtuu. Keskity siihen, mitä haluat.